Kokemuksia IKKUNAREMONTEISTAMME

 

Lämpölux on toteuttanut yli 35000 remonttia ympäri Suomen. Tälle sivulle on koostettuna asiakkaidemme kokemuksia meistä.

%

asiakkaistamme suosittelee Lämpöluxia

%

asiakkaistamme tykkäsi asioida Lämpöluxin kanssa

%

asiakkaistamme kokee, että kodin viihtyisyys parani remontin myötä

%

asiakkaistamme kokee, että Lämpölux hoiti remontin sujuvasti

Lähde: Lämpölux asiakastyytyväisyyskysely 11/2019, n=551

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA IKKUNAREMONTEISTA

Ovi- ja ikkunaremontti

Hans Vainikainen, Sipo – Ikkuna- ja oviremontti kesäkuussa 2019 

Lämpölux on toteuttanut meille ikkuna- ja ovipaketit. Teimme katto- ja pesuhuoneremontit pari vuotta sitten ja silloin jo mietimme, että pitäisi nämäkin ikkunat saada. Jätimme asian hautumaan, mistään ajankohdasta ei ollut vielä tietoa siinä. Sitten tuli Lämpöluxilta soitto, ja sovimme, että edustaja tulee paikan päälle. Se oli valmista kauraa silloin kun hän tuli illalla, ja teimme kaupat – se oli niin hyvin esitelty.

Esittelystä lähtien oli tosi helppoa. Kysyimme aika hankalia kysymyksiä, ja hän [esittelijä] joutui oikein sellaiseen hiillostukseen. Hän pystyi kyllä ihan alusta loppuun vastaamaan kysymyksiin. Ja sitten vielä valikoima oli niin laaja, että kun katsoimme kuvastosta, hän sanoi, että jos tämä ei miellytä, niin sitten voidaan siihen vielä ottaa lisää. Mutta me löydettiin sieltä täydellinen paketti, ihan toiveidemme mukaan. Hän oli mukana siinä, että aina kun sanoimme jotain, hän johdatteli oikeaan eikä ihmettelyyn tuhlattu turhaa aikaa. Hän osasi sen heti, täysi ammattilainen kyllä.

Toisaalta emme [remontin aikana] huomanneet, että mitään edes tapahtui, toisaalta huomasimme, että tapahtui suurta. Se oli siisti paketti. Kundit olivat aivan loistavia, yhteydenpito oli koko ajan tosi hyvää. He olivat mukavia, nuoria kavereita, pistivät touhulla saman tien kaikki kuntoon, hienosti hoidettu!

Nyt on jo huomannut lämmityksessä, että lämpö pysyy sisällä. Pannu käy samalla asetuksella kuin kesällä, että tiivis lämpö on talossa. 

Olen jo suositellut muutamille, ja kyllä suosittelen lämpimästi. Kymmenen pistettä!

Asiakkaidemme kommentteja

En olisi ikinä uskonut kuinka pienellä kuukausittaisella summalla pystyin parantamaan elämiseni laatua niin paljon. Lattiat ovat lämpimät eivätkä ikkunat vedä. Täyden kympin suoritus alusta loppuun! Vielä on edessä remonttia, ovet ja isot olohuoneen ikkunat. Vahva suositus! Olen enemmän kuin tyytyväinen. Ainoa mikä harmittaa etten aiemmin teettänyt tätä. Taloudellinen puoli hirvitti ja ihan turhaan. Kyllä suomalaiseen työhön voi luottaa! Ihan huikean tyytyväinen olen.

Al-Saedi Hanna, Pälkäne

Siistiä jälkeä ja asialliset ystävälliset asentajan. Yksi kysymys jäi vielä ovien toimintaan liittyen selvittämättä, joka tuli käytössä ilmi. Pitänee soittaa ja kysyä!

Rautaparta Tuula ja Pertti, Kuopio

Mahtavaa, että myyjä tuli suoraan kotiovelle myymään ja jaksoi olla kärsivällinen, vaikka useampi tunti tuli pohdittua ja suunniteltua. Asentajat olivat todella ammattitaitoisia ja tekivät pitkän päivän jotta saivat kaikki ikkunat ja oven paikalleen.
Hämmentävää oli se kuinka hiljaa työskentelivät niin pystyi yövuorosta tulleena nukkumaan. Ihan huippuja! Iso kiitos siis Lämpöluxille!

Selkälä Saija ja Kallio Jarmo, Rovaniemi

Olemme olleet hyvin tyytyväisiä tähän mennessä kahteen eri kertaan tehtyihin ikkunoiden vaihtoihin. Työ on tapahtunut nopeasti ja työn jälki on ollut erinomaista. Meille on tulossa vielä 7 ikkunan vaihto ja uskon niidenkin vaihdon onnistuvan edellisten tavoin. Meille vaihdettiin myös ulko-ovi Lieksassa ja aiempi veto eteisessä loppui siihen paikkaan. Suosittelen Lämpöluxia lämpimästi.

Meriläinen Pirjo, Lieksa

Autotallimme oven asennus oli hankala tilassa olevan kylmiön koneen takia. Mukava asentaja teki todella pitkän työpäivän ja huolellisen työn!

Ruosteenoja Jorma, Nousiainen

Asentajat olivat tosi hyviä ja jälki tosi siistiä.

Kielo Seppo, Nousiainen

Asumis mukavuus koheni kertaheitolla.

Mäkinen Janne, Tampere

Ammattimiehet asialla

Häkkinen Kaarlo, Mäntyharju

Asennus sujui ongelmitta ja suhteellisen nopeasti.

Siitonen Sami, Kouvola

Ammattimiehiä asennuksessa, olemme tosi tyytyväisiä työn jälkiin.

Pirttijärvi Urpo ja Liisa, Tornio

Oli todella onnistunut ikkuna ja oviremontti. Lämpö pysyy sisällä ja valtatien kovan liikenteen äänetkään eivät enää häiritse. Työ tehtiin hyvin ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi 

Järvi Hanna, Sievi

Erittäin tyytyväinen olen. Kokonaisvaltainen palvelu avaimet käteen menetelmällä ja hommat meni kuin sovittiin ja siistiä tuli. Tuotteet myös toimii kuten luvattu. Pikku miinus siitä, että kellastuminen ikkùnan pokissa alkoi jo 3-4 vuoden jälkeen aikaisempi asennetuista tuotteissa.

Masalin Jenni ja Pekkarinen Henry, Vantaa

Asentajat ammattitaitoisia ja asiallisia. Hommat hoituivat hyvin ja jälki siistiä. Kiitos

Kahila Kati, Tampere

Ikkunan vaihdon ajankohta siirtyi sovitusta, mutta itse remontti sujui ongelmitta ja jälki oli siistiä.

Hitsanen Satu, Vantaa

Työ oli sujuvaa ja kaikki meni niinkuin oli etukäteen suunniteltu. Asentajat olivat todella taitavia ja ennen kaikkea hyviä tyyppejä.

Kilpeläinen Petri, Kajaani

Asumismukavuus parani kympillä.

Rajamäki Terttu, Säkylä

Aikataulut asennuksessa pitää, sekä tavaran toimitus. Hinta ja laatu kohdallaan. Myös asiakaspalvelu toimii.

Suontio Tarja, Espoo

Oli todella onnistunut ikkuna ja oviremontti. Lämpö pysyy sisällä ja valtatien kovan liikenteen äänetkään eivät enää häiritse. Työ tehtiin hyvin ja nopeasti. Suosittelen lämpimästi!

Järvi Hanna ja Sauli, Sievi

Asiat toimivat hyvin.

Kujansuu Pekka ja Autero Lea, Hämeenlinna

Asennus toimi erittäin ammattimaisesti ja siististi. Itselle ei jäänyt kuin ikkunoiden pesu ja ulkolistojen päiden maalaus.

Saaristo Hannu, Tervajoki

Aivan mahtavaa palvelua. Kaikki asiat sujui kuin rasvattu.

Rapo Petri, Alavus

Hyvä lämpö-ja äänieristys Asentajille ISO kiitos.
Kanala Helena, Seinäjoki

Myyntimies aiheutti pettymyksen lupaamalla sellaista mitä ei halunnut toteuttaa, mutta asiakaspalvelu ja asentajat hoitivat hommat kiitettävästi vaikkei aivan siihen mitä lupasi myyntimies. Lopulta olemme tyytyväisiä ja asentajapari oli 10.
Valjus Veli-Matti ja Teija, Seinäjoki

Asennuksessa pieni virhe, joka kyllä korjattiin nopeasti ja taidolla. Myynti tilanne ihan ok. Puhelinasiointi oli tosi ystävällistä ja ammattitaitoista. Itse ikkunoissa ei ainakaan vielä ole ilmaantunut ongelmia. Siis kaikki ok

Jaronen Valma ja Pentti, Kurkimäki

Lämpölux hoiti työn todella hyvin, kyseli moneen kertaan jälkeenkinpäin miten tyytyväinen olin. Tuli tunne että välittävät asiakkaasta.

Höglund Tom, Espoo

Vedon tunne kodissamme loppui remontin jälkeen. Urakoitsija hoiti homman ammattitaidolla ja siististi! Kiitos!

Saarinen Arvo ja Anja, Kärkölä

Asiantunteva myyjä. Hyvä tuotetietämys. Asentaja osaava ja asiakasystävällinen. Kysymyksiin sai vastauksen helposti.

Mäntylä Liisa, Ulvila

Autotallin ovi kaukosäätimellä toimii hyvin ja säästää selkää.

Parkkila Minna-Liisa ja Reino, Keminmaa

Asiantunteva esittely ja työskentely.

Hänninen Mirja, Mikkeli

Asentajat ammattitaitoisia ja ystävällisiä, työn jälki hyvää.

Autio Martti Juhani, Tuusula

Ammattimainen ja nopea palvelu kiitos

Hiltunen Veikko, Iisalmi

Ammattitaitoinen palvelu

Willman Esko ja Yliriesto Merja, Sodankylä

Äimäkuja 6, 90400 Oulu puh.

020 792 8110

info@lampolux.fi

Lankapuhelimesta 0,0835 €/ puhelu + 0,07 €/min

Matkapuhelimesta 0,0835 €/ puhelu + 0,17 €/min

Seuraa meitä: